Acords

La carta d’acords i compromisos és un element imprescindible per assolir amb èxit el treball en equip en un entorn virtual. La implicació, la col·laboració, l’actitud i la responsabilitat dels diferents membres serà, per tant, l’única garantia per a poder portar el nostre vaixell a bon port. El vaixell portarà el nom de “Veles e vents”, i els diferents tripulants del mateix són: Joan-Vicent Sellés Pla, David Guardiola Claramonte, Mei Rosillo Pidemont i Antoni Pons Moll.

El tema del nostre projecte serà “L’Humanisme als Països Catalans i a Europa”. Pel desenvolupament del projecte hem hagut de crear el bloc “Veles e vents” que utilitzarem com a diari de treball, en el qual quedarà reflectit el procés de creació del projecte, des de la presentació del treball, acords, planificació, etcètera, fins a la finalització del mateix. Per a l’elaboració del treball iniciarem un procés de cerca d’informació, que ens ha de servir per a la creació d’un Wiki que durà el nom del tema elegit.

Aquest document d’acords formalitza, per tant, la responsabilitat dels diferents membres del grup, per a poder realitzar un treball coherent en l’àmbit de les competències TIC per el Grau de llengua i literatura catalanes de la Universitat oberta de Catalunya. La finalitat és potenciar la comunicació, la participació, la implicació, el compromís i la coresponsabilitat, a fi de garantir un entorn de convivència en el marc d’aquest projecte virtual.

En aquest sentit, hem decidit que la paraula acords, que en principi havia d’encapçalar el document vagi acompanyada del mot “compromís”. Entenem d’aquesta manera, que si bé els acords han estat consensuats per tots i cadascun dels membres del grup, aquests han d’anar acompanyats d’una voluntat de compromís i responsabilitat vers als mateixos.

Amb la finalitat, per tant, d’aconseguir una interacció en xarxa coherent, ordenada i fluïda hem redactat un document estructurat en cinc apartats: Comunicació, actituds, llengua i correcció, fitxers i, finalment, coordinació. Tanmateix, aquests acords tenen un caràcter obert i estan subjectes a possibles esmenes i modificacions.

Acords

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s