És hora de dir adéu. Han estat uns mesos ben intensos en els què cadascú de nosaltres ha fet molts esforços per poder arribar a bon port. Treballar en grup ha estat una experiència nova per a nosaltres i molt enriquidora. Si bé és cert que amb la feina individual ens estalviem molts maldecaps i cadascú pot anar a la seva, el treball en grup resulta necessari per assolir unes competències que individualment mai podríem.

Ara ja sabem què és treballar en equip, els avantatges i els inconvenients. Coneixem aplicacions com el Zotero i sabem què és la wiki (mesos enrere ho podríem confondre amb la viquipèdia, l’enciclopèdia lliure). És a dir, tenim al nostre abast una sèrie d’eines que podem usar a l’hora de treballar en grup en altres assignatures o amb companys amb els quals compartim interessos, aficions… Aquesta assignatura ens ha servit per conèixer, d’una manera introductòria, de quina manera es treballa en grup. Ara depèn de nosaltres si volem seguir per eixe camí.

Esperem que el contingut d’aquest bloc i els materials de la wiki puguin servir a altres companys per assolir els seus objectius d’aprenentatge de les TIC. El camí ha estat llarg i, de vegades, complicat i treballós, però ja podem veure’n els fruits. Sense cap mena de dubte, hem de dir que tota aquesta feina ha valgut la pena.

Anuncis