Etiquetes

,

Connectar sovint és de cabdal importància a l’hora de portar el projecte en condicions. El respecte i el compromís, també. El grup Veles e vents hem anat superant els diferents entrebancs que se’ns han presentat per ser la primera vegada que treballàvem d’aquesta manera. Pensem que a hores d’ara ja sabem què és això de treballar en equip i podríem fer-ho molt millor si tornéssim a començar.

Si poguéssim tornar enrere, i tenint en compte l’experiència adquirida, administraríem millor el temps i ens repartiríem millor la feina. La gran dificultat de l’assignatura rau en repartir-nos la feina equitativament. La taula que elaborarem tot just començar amb l’assignatura va fer figa de manera immediata. Des de llavors, el grup pareixia que s’enfonsava per moments.
Vist des de la distància, i ara que pareix que el vaixell arriba a bon port, milloraríem l’administració dels temps, perquè ho hem entregat tot a última hora (això sí: sempre dins del termini establert). Gràcies que no ens ha sortit cap imprevist com fallar-nos la connexió o desaparició d’algun integrant del grup el darrer dia.

Anuncis