Etiquetes

,

En aquesta darrera fase la planificació i gestió del projecte han estat possiblement les parts més senzilles, doncs gran part de la feina havia quedat enllestida a la PAC 3. El nostre objectiu ha estat revisar el wiki i donar els darrers repunts al treball. Hem afegit algun vídeo, millorat la navegació interna i externa, mitjançant àncores i enllaços, i hem remarcat els conceptes que hem cregut més importants. D’altra banda, tot i que teníem la nostra bibliografia i webgrafia enllestida i en estil vancouver, hem creat amb Zotero un document PDF en estil ISO-690, d’acord amb el que se’ns demanava.

Així, després de quasibé tres mesos d’intens treball, a la fi estem arribant al final del viatge tecnològic. Difícil aventura la nostra, doncs la planificació i els acords presos inicialment, prest van esdevenir inviables, de manera que el treball i la dedicació van convertir-se en els nostres companys de viatge.

Durant aquests tres mesos hem après a estructurar el nostre treball al wikispaces a partir d’un índex inicial. La inserció de vídeos, imatges, ginys, enllaços interns i externs, ancores, gestió d’informació, inclusió de la bibliografia mitjançant Zotero o la utilització del bloc com a diari de treball, són alguns dels èxits assolits amb aquesta assignatura.

La presentació era el següent pas i així ho hem fet. Estem doncs preparats per enfrontar-nos a les valoracions dels nostres companys d’aula i per encarar estoicament la defensa del projecte. Iniciem, doncs, el que serà el nostre darrer gran repte com equip.

Anuncis