Etiquetes

, ,

Per portar a bon port el nostre projecte L’Humanisme als Països Catalans i a Europa, els membres del grup Veles e vents haurem d’iniciar un procés de cerca d’informació a la xarxa. En aquest sentit l’obtenció de bons resultats dependrà en bona mesura de la potència i efectivitat de les diferents eines i de la nostra capacitat d’utilitzar-les correctament. És important, per tant, planificar i definir clarament els objectius i estratègies de les cerques, així com verificar la fiabilitat i credibilitat de la informació obtinguda.

D’aquesta manera, hem decidit estructurar el nostre treball en tres grans blocs d’estudi: Els origens de l’humanisme, l’humanisme a Europa i l’humanisme als Països Catalans. A aquest tres blocs cal afegir-hi les conclusions que n’extreurem i que clouran el nostre projecte temàtic. Per tant, els mots cerca, objectius, estratègies, planificació, rigor, fiabilitat, credibilitat, etc., s’han de convertir a partir d’ara en els nostres companys de viatge fins a la conclusió de la nostra feina.

A següent document hi hem recollit una sèrie de pautes que ens han de servir per a facilitar el nostre treball de cerca.

Objectius i criteris de cerca del grup Veles e vents

Anuncis