Etiquetes

,

El blog Veles e Vents preten ser una finestra a la llengua i la literatura catalanes. L’objectiu d’aquest espai és servir d’enllaç, de punt de trobada i de plataforma per difondre la nostra llengua i cultura des de la diversitat, la pluralitat i la riquesa que aporta la diversitat geogràfica dels components del grup: les Illes, el País Valencià i el Principat.

No obstant això, i donada la gran riquesa de la nostra llengua i cultura, des de Veles e Vents centrarem l’àmbit de recerca entre les acaballes de l’Edat Mitjana i el començament de la Moderna, específicament en l’humanisme català i la seua influència a la resta de territoris europeus. Tractarem així de respondre afirmativament a la pregunta plantejada en la PAC 1: existeix una literatura europea, com considerem que es demostra pel fet de la gran relació entre els humanistes europeus durant l’Edat Mitjana.

D’es d’ací, des d’aquesta ferramenta digital tractarem de enllaçar publicacions, blogs, wikis, comentaris, noticies… relacionades amb el tema escollit d’una forma didàctica, clara, de fàcil accés i oberta.